Sunday, June 26, 2011

luahan hati~

salam sume~

lmenya x update blog..walaupon ade je entry yg sy post tp mostly sumenya sy main copy paste je..hehe..
sbb tujuan utama sy buat blog nie pon sy nak tulis sal diri sy n nak share ape2 maklumat yang sy jumpe sme ade through blogwalking mahupon facebook..(tetibe trase menjadi budak skema..hehe..

walaupon hari ini rse letih sangat mengemas baju melayu kat desa murni tu..tp apabila bukak fb td..sy terjumpe video nie..

video


video nie dah acap kali dah tgk..n setiap kali tgk mesti akan menitis air mata nie..(feeling cket je..huhu..)
so kali nie sy nak abadikan video nie dalam blog sy lah..
juz wondering how sweet dis couple..n klau kte perasan kan..first2 video nie die tunjuk yag dieorg bru je kawen..xde cintan-cintun sebelum kawen kn?
so moral value kat sini ialah bercinta lepas kawin tulah yag paling manis..same2 berjanji setia lpas kawin n dieorang buktikannya..sampai ke akhir hayat..T_T
tp remaja zaman sekarang..sebelum kawin mcm2 dh berjanji..i love u baby..i love u honey..n ade tu dah siap tukar panggilan masing2 dgn papa n mama..wahh..jauhnya memasang angan2..
sedangkan dieorg xtaw pon mcm mane perancangan Allah tuk dieorg..

".......Dan boleh jadi kamu benci akan sesuatu sedang ia lebih baik bagimu, Dan boleh jadi kamu kasihi sesuatu sedang ia melarat kepadamu. Dan Allah mengetahui tetapi kamu tidak mengetahui.........."
(al-Baqarah:216)

~peringatan tuk diri sendiri jgk~
ngantok dah..zzZZz

2 comments:

  1. video clip ni di ambil dari filem Up kan.. saya dah pun tengok ceritanya, memang best.

    ReplyDelete
  2. owh yeke?.xtaw plak sy..sy tgk dr utube je video2 nie..:)

    ReplyDelete