Friday, January 3, 2014

BYE 2013, WELCOME 2014 :)



Assalamualaikum :)

Alhamdulillah diberikan nikmat untuk menjejakkan diri ke tahun 2014 :) dengan ditemani final exam T_T

Pagi tadi baru je abes paper specialization clinic 1..1 paper gabung 5 clinics..sume soklan esei..so terkeluar la segala jawapan yg entah ape2..haha..mengharapkn dilembutkan hati sume lecturer2 sy untuk terima jawapan2 tersebut..amin2 :) Yakin Allah akan kira usaha hamba die ni stay up, hamba die nie buat study grup kn?. :)

Engat nak tido je petang nie tapi xngantok la plak..effect kafein semalam xabes lg la nie..tetibe rajin nak tulis :D

Tahun 2013 mcm2 jadi..sy pegang jawatan Vice President, praktikal kat Sungai Buloh, dapat tunggang kuda n dapat kakak ipar..hehe..

Tapi kali nie nak update sal Sem 1 Tahun 4..dah final year dah...alhamdulillah :)

Sem nie full with clinics..ade optometry clinic, ade contact lens clinic, ade specialization clinic..huhu..still kena tunjuk muka kat ORC dan HTAA..haha..ade satu je kelas setiap ptg isnin which is advanced contact lens practice n yg ada kelas nie jela yg ade midsem..hehe..tu part yg best..tp part yg  xbest time final nie la..soklan clinic sume keluar..dah x based pada notes..n mmg xde specific notes pon..bergantung pd notes2 dr sem2 lepas T_T

Sem nie jugak xbyk gi jalan2 sbb clinics byk..haha

Kteorg hanya sempat gi program kat UKM je n pastu bersama2 bergotong-royong bersihkan surau time banjir..nie jela kot kira aktiviti bersama classmates brothers n sisters dlm ingatan sy..haha

Time gathering sambut adk2 junior

Seminar di UKM
gotong-royong di Surau Taman Beserah

Berehat sebentar selepas gotong-royong
Tak sabar nak abeskan lg dua paper..come holidays come to me..haha..

May Allah bless my journey of 2014 ;)

5 comments:

  1. TAHUN NI INSYAALLAH KAHWINKAN???

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy anggap tu satu doa..hahaha..amin2..mohon tlg carikan calon..haha

      Delete
  2. Goodluck.
    Kami pn stdnt optom jgak. Tapi br third year. Bukak sem ni baru masuk klinik

    ReplyDelete